Activiteiten

Het CJV Overschie organiseert maandelijks verschillende activiteiten. Elke activiteit is weer anders en dus is er voor ieder wat wils! We zijn in het bezit van gevarieerd sport & spelmateriaal en leuke knutselmaterialen. Enkele voorbeelden van onze activiteiten zijn de filmavond, een griezelavond met Halloween, kerstdiner voor ouders met voorbereiding door de kinderen of een bingo-avond. Bij mooi weer gaan we graag naar buiten voor een renspel, speurtocht of andere leuke activiteiten.

Voor de tienersoos wordt soms een soosweekend georganiseerd: met de oudste kinderen van het CJV en enthousiaste leiding een weekend gezellig met elkaar op stap.

Het seizoen wordt altijd afgesloten met het zomerkamp. Met veel enthousiaste leiding en kinderen gaan wij naar een kampeerboerderij in het Brabantse Bladel. Een week lang worden er dagelijks veel spellen gespeeld en wordt er creatief gedaan met iedere dag weer een ander thema. Dit is voor velen het hoogtepunt van de zomervakantie! Voor meer informatie over het kamp verwijzen we naar de pagina ‘zomerkamp’.