CJV Overschie

Welkom op de website van het CJV Overschie. Wij zijn een actieve vereniging en organiseren verschillende activiteiten voor kinderen en jongeren uit Overschie. De organisatie is in handen van een groep enthousiaste vrijwilligers.

Eens per maand is er een gezamenlijke activiteit voor kinderen die op de basisschool zitten. Voor de jongeren op de middelbare school is er maandelijks een tienersoosavond. Iedereen mag hier naar toe komen. Onze activiteiten vinden plaats in aan de Hoornweg 21 in Overschie (Rotterdam).

Wie zijn wij?

Het CJV Overschie is sinds 1917 actief en bestaat dus al meer dan 100 jaar! In het verleden was het CJV onderdeel van YMCA Nederland. Tot een aantal jaar geleden werden er wekelijks clubavonden gehouden. Tegenwoordig organiseren we gedurende het jaar verschillende activiteiten voor kinderen die op de basisschool zitten en een tienersoos voor de kinderen die naar de middelbare school gaan. Als afsluiting van het seizoen gaan we in de zomervakantie een week op zomerkamp!

De organisatie van het CJV Overschie is in handen van een groep enthousiaste vrijwilligers. Velen van hen gingen vroeger zelf ook naar de club en zijn doorgegroeid tot leiding. Alle vrijwilligers zijn in het bezit van een Verklaring Omtrent het Gedrag.

Bestuur

Voorzitter: Kasper Tempel
Vice-voorzitter: Rieke Alderliesten-van Vliet
Penningmeester: Fieke Jongsma