Sinterklaas en kerstactiviteiten

22 december 2019 - Op vrijdag 22 november hebben we met een grote groep kinderen Sinterklaas gevierd. Iedereen heeft tijdens de verschillende spelletjes laten zien dat zij een supergoede Piet zouden zijn. Er werden pakjes snel en netjes ingepakt, woorden gepuzzeld met chocoladeletters, goed geluisterd naar de bevelen van Sinterklaas en met een grote groep gestoelendanst op Sinterklaasmuziek. En natuurlijk ontbraken de chocolademelk en kruidnoten niet op dit grote feest!

Nadat alle kleine hulppieten opgehaald waren door hun ouders, hebben we met de kinderen van de tienersoos nog een gezellig dobbelspel gedaan. We kunnen niet wachten tot Sinterklaas volgens jaar weer in het land is.

 

Vrijdag 13 december was het CJV aanwezig in de Grote Kerk van Overschie tijdens de jaarlijkste lichtjesavond/ kerstmarkt. Bij het CJV konden de kinderen spelletjes spelen en knutselen. Er werden leuke kerstballen gemaakt met kralen en goud lint en, net als vorig jaar, konden er weer heuse buttons gemaakt worden. Daarnaast konden de kinderen stopdans doen en moesten de kinderen raden welke (kerst)items werden uitgebeeld. Met deze activiteit is het jaar afgesloten. De eerstvolgende activiteit is op vrijdag 24 januari in het clubgebouw. De activiteitenagenda is inmiddels weer gevuld en te vinden op deze website.