Kom je ook naar CJV Got Talent op 22 maart?

20 februari 2019 - Vrijdagavond 15 februari was het tijd voor de Carnavalsactiviteit van het CJV Overschie! In de allermooiste outfits kwam iedereen enthousiast naar het carnaval. De stoelendans werd gespeeld in vele varianten; met hoepels, snoepjes en in de polonaise. De sfeer zat er goed in. Het was een geslaagde avond!

Onze volgende activiteit is op 22 maart: CJV Got Talent! Kun je goed playbacken, mooi zingen, te gek dansen, een handstand maken of een verbazingwekkende goocheltruc uitvoeren? Laat zien wat je kan tijdens CJV Got Talent! Het wordt een hele gezellige avond waarbij iedereen welkom is op het podium. Bereid je act thuis voor en geef je op de avond zelf op. En wie weet ga jij wel naar huis met een mooie prijs…
Iedereen van 5 t/m 12 jaar is welkom, dus neem vriendjes en vriendinnetjes gezellig mee. Wil je liever niet optreden, maar lekker kijken, dan mag dat natuurlijk ook! De kosten zijn €1,-. De avond is zoals altijd op onze locatie aan de 2e Hogenbanweg 111, van 18.30-20.00 uur. Hopelijk tot dan!

De eerstvolgende tienersoos voor jongeren van 12 t/m 16 jaar is ook op vrijdagavond 22 maart, van 20.00-21.30 uur. De kosten hiervoor zijn €1,50.