Kerstvakantie activiteiten voor thuis

19 december 2020 - De vakantie is begonnen en ook deze vakantie is anders dan we gewend zijn. We kunnen geen fysieke kerstactiviteit organiseren, maar hebben een leuk alternatief. Onderstaand vindt je twee leuke activiteiten voor jullie die je zelf kunnen doen in de kerstvakantie. Klik op de links om ze te bekijken!

CJV natuurbingo

Kerstknutsel CJV 2020

Op 24 januari 2021 zal in de inschrijving voor het zomerkamp 2021 open gaan. Afgelopen jaar was het animo erg groot. Om te voorkomen dat we de kinderen die al jaren met ons mee gaan op kamp moeten teleurstellen zullen de eerste plekjes voor hen zijn. Vanaf februari zullen we kijken of er plek is voor de andere geïnteresseerden.

We hopen natuurlijk dat we de kinderen niet pas met het kamp weer zien. We gaan ook komend jaar weer verder met digitale activiteiten en zodra het kan zullen we weer reguliere activiteiten organiseren. In deze mail vinden jullie daarom ook onze kerstkaart met daarin de activiteiten agenda voor komend jaar. Noteer deze data alvast!< We wensen iedereen een goede jaarwisseling en hopen de kinderen ook in het nieuwe jaar weer te zien bij digitale of reguliere activiteiten als dat weer mogelijk is! Kerstkaart CJV 2020