Clublokaal aan de 2e Hogenbanweg

8 mei 2020 - Beste ouders/ verzorgers,

Zoals u wellicht weet hebben wij de afgelopen jaren gebruik kunnen maken van een lokaal aan de 2e Hogenbanweg in Overschie. Dit pand werd door Camelot beheerd in het kader van leegstandsbeheer. Helaas hebben wij het lokaal moeten verlaten, omdat het pand een andere bestemming krijgt. Dit betekent dat wij inmiddels alle spullen al ingepakt hebben en dit verhuisd hebben naar een tijdelijke opslagplaats.

Deze opslagplaats biedt helaas geen mogelijkheden voor gezamenlijke activiteiten of bijeenkomsten. Weliswaar is dat nu ook nog niet mogelijk, vanwege de corona maatregelen, maar uiteraard is het erg jammer dat wij nu geen eigen onderkomen meer hebben. Uiteraard zijn wij op zoek naar een passende oplossing, liefst hebben wij natuurlijk een eigen onderkomen, maar we kijken ook naar alternatieven. Mocht u ons hierbij kunnen helpen dat horen we dat graag!

Vanavond organiseren we voor de basisschool kinderen een online bingo en ook voor de soos komt er snel een activiteit aan. Daarnaast hopen we snel een activiteit buiten te kunnen en mogen organiseren voor kinderen tm 12 jaar.

We houden u op de hoogte!