CJV Overschie

Welkom op de website van het CJV Overschie! Wij zijn een actieve vereniging en organiseren verschillende activiteiten voor kinderen en jongeren uit Overschie. Eens per maand is er een gezamenlijke activiteit voor jongens en meisjes van 5 tot 12. Voor de jongeren op de middelbare school is er maandelijks een tienersoosavond.

Heb je zin om te komen? Je hoeft je niet aan te melden of lid te worden, iedereen is welkom! Onze activiteiten vinden plaats aan de Hoornweg 21 in Overschie (Rotterdam).

Wie zijn wij?

Het CJV Overschie is sinds 1917 actief en bestaat dus al meer dan 100 jaar! In het verleden was het CJV onderdeel van YMCA Nederland. Tot een aantal jaar geleden werden er wekelijks clubavonden gehouden. Tegenwoordig organiseren we maandelijks een leuke activiteit voor kinderen die op de basisschool zitten en een tienersoos voor de kinderen die naar de middelbare school gaan. Als afsluiting van het seizoen gaan we in de zomervakantie ook nog eens een week op zomerkamp!

De organisatie van het CJV Overschie is in handen van een groep enthousiaste vrijwilligers. Velen van hen gingen vroeger zelf ook naar de club en zijn doorgegroeid tot leiding. Alle vrijwilligers zijn in het bezit van een Verklaring Omtrent het Gedrag.

Bestuur

Voorzitter: Kasper Tempel
Vice-voorzitter: Pim Oosterhoff
Penningmeester: Fieke Jongsma